intro-foto

Sandra Molderman

Inventief, levendig en zorgzaam
Tijdens een zomervakantie heb ik met veel plezier een vervanging bij Robers advocaten gedaan. Toen er echt een vacature op het secretariaat kwam, wist ik het: hier wil ik werken. De rechtsgebieden interesseren me. Het doet me goed daarin een rol te kunnen spelen. Wij zijn een kleinschalig kantoor, maar kunnen van grote betekenis zijn voor mensen en toonaangevende ondernemingen.

 

De digitale wereld
Ik ben echt gelukkig in mijn werk en leer dagelijks van alle diverse bezigheden. Ik houd wel van drukte. Samen zetten we de schouders eronder. Op het secretariaat zorgen we ervoor dat de organisatie op rolletjes loopt en inspireren we elkaar ons werk steeds efficiënter te doen. Een mooie uitdaging was de overgang naar digitale dossiers. Mijn interesse ligt ook bij de digitale wereld.

 

Bling bling
Een zaak die me is bijgebleven? Het faillissement van een juwelier. Alle juwelen lagen bij ons op kantoor. Bling bling! De voormalig medewerksters hielpen de curator alles uit te zoeken en te waarderen. Je proefde de liefde voor en kennis van het vak bij de dames. Sneu, hoe zaken dan lopen.

 

Gastvrij
Wij zijn er ook om cliënten gastvrij te ontvangen en op hun gemak te stellen. Met een lekker bakje koffie en wat social talk. Als ze de deur uitgaan en ons bedanken voor de goede zorgen, is dat goed om te horen.

 

Als ik niet werk…
In mijn vrije tijd geniet ik van een fijn leven met mijn man Bert.