intro-foto

Investeren in het voortraject
Een investering in het voortraject betekent vaak een forse kostenbesparing in een later stadium. Over vastgoedontwikkeling en bouwprojecten adviseren we opdrachtgevers, projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten, aannemers, architecten, constructeurs, pandeigenaren, beleggers, (ver)kopers en huurders.

Perspectief in vastgoedprojecten
Wie draait op voor de kosten bij een bouwvertraging? Wat wordt bedoeld met een bepaling in het bouwbesluit? Mag u wijzigingen aanbrengen in een huurwoning? Kunt u een huurder uit zijn huis laten zetten? Wat betekent erfpacht als u uw huis wilt verkopen? Wie is verantwoordelijk voor schade aan een gebouw? Hoe financiert u een vastgoedontwikkeling? Geen vastgoedontwikkeling is gelijk en elke belanghebbende heeft specifieke juridische vragen. Wij hebben ervaring vanuit uiteenlopende invalshoeken en begeleiden u graag bij een vraagstuk op het gebied van vastgoed.

foto-teamlid

Meer weten?
Gerrit Beekman helpt u graag verder.


Telefoon 074 290 91 99
g.beekman@robersadvocaten.nl

Uit de praktijk

Blog

Stand van zaken Wkb en opleverdossier


Lees verder

Blog

Fouten en vertraging door (onder)aannemers: stuur een getrapte ingebrekestelling!

In 2019 heeft de Hoge Raad een belangrijke uitspraak gedaan. In het arrest van 11 oktober 2019 (Fraanje/Alukon) is geoordeeld dat de schuldenaar, in dat geval een onderaannemer, in verzuim…


Lees verder