Door een goede samenwerking, op basis van gezond verstand,
betrouwbaarheid en deskundigheid ondernemers ondernemer laten zijn

Overeenkomsten en verbintenissen

Elke afspraak die u mondeling of schriftelijk maakt, is een overeenkomst. Zolang iedereen zich aan zo’n overeenkomst houdt, is er niets aan de hand. Maar belangen verschuiven en omstandigheden veranderen. En dan zijn er ook nog vaak interpretatieverschillen: “Wat was nou precies de afspraak? Wacht even, dát hebben we niet bedoeld; er staat nu heel wat anders op papier!”

Dergelijke kwesties kosten u tijd en geld. Jammer, want u bent slechts één telefoontje verwijderd van goed juridisch advies en een goed doordachte overeenkomst.

Aansprakelijkheid
Soms komt een juridisch probleem spontaan op uw pad. U kunt aansprakelijk worden gesteld, waardoor er een verplichting tot schadevergoeding ontstaat. Of u heeft recht op een legaat uit een erfenis. Wat nu? Met een van onze advocaten weet u snel hoe u zo’n situatie het beste aanpakt. In alle gevallen geldt dat wij ook voor u kunnen optreden als het tot een procedure bij de rechtbank komt.

Onze specialisten op het gebied van overeenkomsten- en verbintenissenrecht vertellen u er graag meer over. Neem contact op met Marieke van der Lee of Gerrit Beekman.